Al programa El foraster de TV3 dedicat a Vimbodí i Poblet, que podeu veure aquí, en Quim hi arriba amb la intenció de descobrir tant el monestir de Poblet com el poblet que hi ha al costat del monestir i per fer-ho comptarà amb una ajuda inesperada, la de la Maite del Bar Solé, que coneix tot el poble, sap tot el que passa i té una idea molt clara de com li agradaria que fos el programa.

Seguint les seves indicacions, en Quim coneixerà en Paco, el mestre vidrier del poble, i en Claudio, l’home que canta pel carrer i, amb en Cisco i en Dídac, sortirà a buscar tòfones per un paratge secret, i amb en Pere descobrirà el vincle que es pot arribar a establir entre dos bons amics pastors que pasturen en terres ben llunyanes.

També coneixerem l’Alfons i en Joan, que mantenen obert el cinema del poble per autèntic amor a l’art, i en David, el guia més entusiasta, que ens acompanyarà a fer una visita espectacular pel monestir de Poblet.

I per acabar, i també seguint les indicacions de la Maite, en Miquel ens delectarà amb un gran castell de focs artificials.

error: Atenció:¡¡¡ El contingut està protegit !!!